Merry Christmas

Spending my Christmas at my mother’s in Dalarna. Unfortunately no snow yet but some nice traditional food soon. Started taking a second hormone drug called Androcur yesterday. Since one of the side-effects includes being a bit tired I wanted to do it at a time when I am not supposed to drive my car very long. Feel great so far. Merry Christmas to all of You!

3 Thoughts on “Merry Christmas

  1. Gott nytt år fina du! Nu drar jag och barnet upp till fjällen. Vi får ta en fika nån dag med puckilucken sen, för det är sååå mycket jag inte förstår med nya mac:en. Men den är fin. Väldigt!

  2. Hej Alexandra! Jag hittade just din blogg av en händelse, men jag finner den väldigt intressant och rik på information. Jag tycker att det är så häftigt och starkt, att gå igenom allt du har gjort. Ha det bra

  3. ..och en del av min kommentar försvann 😛
    Ha det bra, kramar /Ronii ^^

Post Navigation